Gigi Becali a răbufnit după ce a fost la Poliție și a fost testat antidrog: ”Am stat la drogangeală”. Ce a promis autorităților

de: Beatrice Dumitru
14 11. 2023

Pe 12 noiembrie, la prânz, Gigi Becali a fost protagonistul unui incident rutier pe centura Bucureștiului. Acesta și-a avariat mașina Rolls-Royce după ce a intrat într-un șanț. Latifundiarul din Pipera a oferit noi detalii despre cele întâmplate la Poliție și ce le-a promis autorităților.

Gigi Becali, detalii după ce a fost la Poliție

Gigi Becali (65 de ani) a fost implicat într-un accident rutier în cursul zilei de duminică, 12 noiembrie. Incidentul s-a petrecut pe Centura București, după ce Gigi Becali, aflat la volanul unui Rolls Royce, a încercat să evite un șofer care a intrat în depășire fără să se asigure.

Luni dimineață la ora 3:00, omul de afaceri a mers la Poliția Pantelimon, fiind obligat să se prezinte în 24 de ore de la producerea accidentului. Gigi Becali a fost testat pentru droguri și alcool  și a oferit noi detalii despre incidentul de duminică și despre ce s-a întâmplat la secție.

Gigi Becali este patronul echipei FCSB.

„Mi-au făcut toate testele! Fac și promisiune publică. Vreau să fac o donație la miliție, să vedem cât costă.Am stat cam un sfert de oră la drogangeală. Le-am promis la milițieni: ”Uite, o să fac o donație de 50-100 de aparate moderne.

Nouă ne dau toate alea… Cum să-l ții p-ăla în trafic un sfert de oră, douăzeci de minute să vezi dacă e drogat. Că se enervează omul și-ți aruncă aparatura și pleacă omul. O să fac o donație ca să-i depisteze pe toți drogații”, a declarat Becali la România TV.

”Eu mă târăsc în patru labe!”

Gigi Becali a ajuns și la spital în urma accidentului și a făcut mai multe investigații, printre care și un RMN. El susține că s-a ales cu o coastă fisurată și trebuie să poarte corset.

”Eu sunt leu! Dacă-mi rup piciorul, mâna și coastele toate eu târăsc în patru labe! Nu sunt d-ăla care se sperie ușor. Noaptea, când am plecat la mânăstire nu i-am spus lui nevastă-mea că mi-a ieșit coasta fisurată la RMN. Că se supăra…

Citește și: De ce s-a dus Gigi Becali la 3 dimineața la Poliție, unde a fost testat antidrog. Ce a spus autorităților

Dracii mi-au făcut ispită să mă accidentez să nu mă duc la sfințire. Am condus toată noaptea cu coasta ruptă. Eu sunt leu! Leul comandă pădurile și munții până la moarte. Până pun mâinile pe piept eu conduc la volan. Eu stau la volan până mor”, a mai spus omul de afaceri.

Ce a spus Gigi Becali despre repararea bolidului săâ

Boliul omului de afaceri, de 500.000 de euro, un Rolls-Royce, a fost destul de avariat, iar reparațiile costă cam 100.000 de euro. Însă, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că nu va plăti nimic, chiar dacă pagubele sunt unele semnificative.

Citește și: Ce spune Gigi Becali despre femeia care i-a lovit maşina. Primele declaraţii ale latifundiarului, după accident: „M-a recunoscut”

„Nu plătesc eu nimic, plătește CASCO. Mașina nu are multe la tablă, da spoilerele alea, roțile, costă mult de tot. O să-l găsească pe camere cred. Mașina mea are camere, dar el a venit în lateral, eu am camere pe față. El a intrat în lateral, nu mi-a ieșit în față”, a spus Gigi Becali, la Digisport.

Mașina lui Gigi Becali are un motor V12 de 6,8 litri și 591 de cai putere. Bolidul prinde o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră.